B. Van Loo

We hebben één boek van B. Van Loo waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van B. Van Loo? Registreren is gratis!

Boeken van B. Van Loo

Recepten van B. Van Loo

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Recept uit Als kok in Frankrijk:

Engelse vissoep Lady Morgan (1833)

Ingrediënten:
ansjovis, cayennepeper, champagne, champignons, citroen, garnalen, griet, kalfsbouillon, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, oesters, oestervocht, paling, prei, rivierkreeftboter, rivierkreeftstaartjes, selderijstengel, tong, truffel, ui, visbraadjus, wijting, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Salade Francillon

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, in champagne gekookte truffel, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, sauterne wijn, selderij, tijm, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:

Normandische appelbollen

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eidooier, gedroogde appelschil, goudreinet, kaneel, poedersuiker en ruwe rietsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:

Tarte Tatin

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, suiker, vanillesuiker en zure appel

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Kaastaartjes

Ingrediënten:
boter, eidooier, kruimeldeeg, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Bij de koffie uit Als kok in Frankrijk:

Madeleines

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, gist, suiker en vanillestokje

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Alle recepten van B. Van Loo