Sándor Schiferli

We hebben één boek van Sándor Schiferli waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sándor Schiferli? Registreren is gratis!

Boeken van Sándor Schiferli

Recepten van Sándor Schiferli

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Verse gnocchi met witte meikaas

Ingrediënten:
artisjokharten, bloem, boter, eidooier, groentebouillonblokje, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, trostomaat, witte meikaas en zongedroogde tomaat

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Zure zult met aardappelsalade op brood

Ingrediënten:
bosuien, grove mosterd, kruiden, olijfolie, sla, trostomaat, vastkokende aardappel, volkorenbrood, wijnazijn en zure zult

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Drie tapas met boerenmeshanger

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boerenmeshanger, brood, ciabatta, knoflook, mosselen, olijfolie, oregano, paprika, salie, sjalot, tijm, tomatentapenade, witte wijn en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Zoervleisj

Ingrediënten:
appel-perenstroop, boter, jeneverbes, kruidnagel, laurier, magere runderlappen, ontbijtkoek, ui en wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Raapstelenstamppot

Ingrediënten:
kruidenroomkaas, kruimige aardappel, raapstelen en spekblokjes

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:

Broodrollade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, knoflook, naegelholt, peterselie, roomboter, sjalot en witbrood

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Oud-Hollands schorsenerenpannetje

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bonenkruid, boter, bouillon, champignon, kruidnagel, laurier, oregano, peterselie, rozemarijn, rundergehakt, salie, schorseneer, tijm, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Geroosterde aardperen

Ingrediënten:
aardpeer, appel-perenstroop, basilicum, grof zeezout, knoflook, laurier en olijfolie

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:

Blokzijlerbrokparfait

Ingrediënten:
blokzijlerbrok, eidooier, kaneelpoeder, melk, slagroom, suiker en vanillelikeur

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Raapsteeltje:

Gerookte paling

Ingrediënten:
gerookte paling

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Rundergies

Ingrediënten:
bloem, boter, koffieroom, kruidnagel, laurier, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Alle recepten van Sándor Schiferli