O.L. De Vos

We hebben één boek van O.L. De Vos waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van O.L. De Vos? Registreren is gratis!

Boeken van O.L. De Vos

Recepten van O.L. De Vos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / nagerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Vanillesoufflé

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, melk, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / nagerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Tiramisu

Ingrediënten:
armagnac, cacao, ei, espresso, gedroogde pruimen, lange vingers, mascarpone en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / nagerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Tarte Tatin

Ingrediënten:
amandelbeslag, boskoop-appel, boter, korstdeeg, steranijs, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Wafelbeslag

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Belgisch
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Blinis

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, gist, melk, roggemeel, suiker en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / beslag/deeg
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Salade Niçoise met gebakken tonijn

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis, basilicum, haricots verts, koriander, kwarteleitjes, mosterd, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot, tomaat, tonijn, veldsla, zoete ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Polenta

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, knoflook, parmezaanse kaas, peper, polenta, rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Alle recepten van O.L. De Vos